Аудити другої сторони

ISACert у Східній Європі має значний досвід в підтримці роздрібних та оптових торгівців, мереж ресторанів, імпортерів і світових виробників у розвитку своїх власних схем для стійкого управління постачальниками. Ми провели більше ніж 700 аудитів постачальників за останні декілька років.

Ми можемо надати Вам повний комплекс послуг по використанню і розширенню потенціалу для постачальників:

  • Оцінка постачальників – Ви отримаєте вичерпну інформацію про процеси, інфраструктуру, систему якості і безпеку харчових продуктів виробника. Оцінка буде проводитися кваліфікованими аудиторами ISACert, а також найбільш впливовими власниками стандартів, такими, як IFS, BRC, Global GAP, FSSC 22000 та ін.
  • Тренінги та підтримка в розширенні оцінки постачальників – підтримка регіонального та місцевого персоналу для реалізації схем аудиту постачальників, взаємодія з ними, підтримка постачальників в будівництві місцевої інфраструктури у відповідності з певними вимогами. Ми організуємо серію власних навчальних заходів, з метою кращого розуміння необхідності оцінки постачальників і GFSI сертифікації.

Так як оцінка постачальників вимагає великих зусиль через локальні особливості ринку, динаміка сильно відрізняється в регіонах і країнах. Наш досвід роботи з декількома роздрібними торгівцями показав нам, що реалізація схеми оцінки постачальника є складним завданням, яке вимагає не тільки аудиторського професіоналізму, а й глибокого розуміння того, що лежить в основі динаміки ринку, гарного місцевого співробітництва, узгодженого зв’язку з рядом місцевих зацікавлених сторін, планування і розподілу ресурсів.

Наш підхід до аудиту – шлях аудиту і аналіз основних причин

ISACert розробила конкретну методику аудиту та звітності для підтвердження гарантії їх якості. Головна мета полягає в тому, щоб прозоро і професійно довести відповідність встановленим вимогам. Методологія аудиту ISACert полягає у забезпеченні поглибленого і детального аудиту. Аудити ISACert не обмежуються тільки переліком невідповідностей, але й завжди включають в себе ретельний аналіз, для того, щоб знайти основні причини ознак або виявлених  невідповідностей. Це допомагає аудитованим компаніям розробити план дій і дає впевненість у тому, що ці дії будуть ефективними.

Більша частина часу аудиту проводиться на виробничих ділянках. Це – більш ніж перевірка простежуваності, це підтвердження існування ризик-орієнтованого підходу до оперативного управління і пошук слабких місць, які збільшують ризики і які повинні бути розглянуті.

Компетентність аудиторів

Так як якість наших оцінок повністю залежить від професіоналізму наших аудиторів, пильна увага ISACert приділяється їх компетентності. Всі наші аудитори мають значний досвід роботи в області виробництва та управління якістю харчових продуктів.

Наші аудитори поєднують вимоги міжнародного стандарту і законодавства зі своїми знаннями місцевих умов і законів. Це має велике значення на територіях, де законодавство в галузі безпеки харчових продуктів відрізняється від звичних прийнятих норм GFSI. Кожен аудитор з регулярною періодичністю навчається, оцінюється та безперервно підвищує свою кваліфікацію.  Кожні 2 роки всі аудитори, як молодші так і провідні, проходять регулярні тестування.