Чому потрібно вибрати Програму Глобальних Ринків для оцінки постачальників?

Якщо Ви хочете розвиватися і зайняти певне місце на ринку продуктів власного бренду і працювати з метою підвищення прозорості ваших власних вимог безпеки і якості, а також підтримувати своїх постачальників в отриманні продуктів харчування і контролю якості більш високого рівня, ми віримо, що Ви зможете знайти оптимальне рішення за допомогою Програми Глобальних Ринків GFSI.

Ця програма являється універсальним інструментом для оцінки постачальників в усьому світі та для їх підготовки до вимог сертифікації відповідно до стандартів, визнаних GFSI. Програма Глобальних Ринків буде направляти Ваших постачальників до безперервного процесу вдосконалення їх системи управління безпеки харчових продуктів. Мета програми полягає в тому, щоб полегшити доступ до ринків на місцевому рівні, створити взаємне визнання по всьому ланцюгу поставок і забезпечити основу для наставництва цих підприємств.

Програма Глобальних Ринків GFSI була запущена в 2011 році, з метою забезпечення малим і менш розвиненим підприємствам поступового підходу до реалізації вимог безпеки харчових продуктів, з низького рівня знань до рівня, в якому може бути досягнута повна схема сертифікації НАССР.

Оцінка постачальників за Протоколом Глобальних Ринків – це не тільки аудит об’єкта, а також програма створення потенціалу для постачальників на постачання безпечних продуктів відповідно до Ваших вимог та можливості отримати сертифікацію відповідно до стандартів, визнаних GFSI.

Програма створена як процес несертифікованої оцінки, яка проводиться протягом певного періоду часу, встановленого Вами. Програма складається з трьох рівнів роботи:

  1. Виконання вимог GFSI базового рівня
  2. Прогресування бізнесу для виконання вимог GFSI середнього рівня.
  3. Прогресування споживчого бізнесу, протягом встановленого Вами терміну, до повної сертифікації безпеки харчових продуктів, визнаної GFSI.

Ваші довгострокові вигоди у разі використання програм:

  • Впевненість у Вашому ланцюзі поставок
  • Постійне вдосконалення в галузі безпеки харчових продуктів, яке може привести до менших вилучень та повернень
  • Менша кількість дублювання аудитів та проведення власних оцінок. Програма веде до ефективності управління витратами по всьому ланцюгу поставок за рахунок використання загальних і прийнятих методів оцінки, процесів і звітів.

Знання і досвід ISACert в оцінці постачальників

ISACert у Східній Європі має значний досвід в підтримці роздрібних та оптових торгівців, мереж ресторанів, імпортерів і світових виробників у розвитку своїх власних схем для стійкого управління постачальниками. Ми провели більше ніж 700 аудитів постачальників на основі Протоколу Глобальних Ринків за останні декілька років.

Ми можемо надати Вам повний комплекс послуг по програмі створення потенціалу для постачальників:

  • Оцінка постачальників – Ви отримаєте вичерпну інформацію про процеси, інфраструктуру, систему якості і безпеку харчових продуктів виробника. Оцінка буде проводитися кваліфікованими аудиторами ISACert, а також найбільш впливовими власниками стандартів, такими, як IFS, BRC, Global GAP, FSSC 22000 та ін.
  • Тренінги та підтримка в розширенні оцінки постачальників – підтримка регіонального та місцевого персоналу для реалізації схем аудиту постачальників, взаємодія з ними, підтримка постачальників в будівництві місцевої інфраструктури у відповідності з певними вимогами. Ми організуємо серію власних навчальних заходів, з метою кращого розуміння необхідності оцінки постачальників і GFSI сертифікації.

Так як оцінка постачальників вимагає великих зусиль через локальні особливості ринку, динаміка сильно відрізняється в регіонах і країнах. Наш досвід роботи з декількома роздрібними торгівцями показав нам, що реалізація схеми оцінки постачальника є складним завданням, яке вимагає не тільки аудиторського професіоналізму, а й глибокого розуміння того, що лежить в основі динаміки ринку, гарного місцевого співробітництва, узгодженого зв’язку з рядом місцевих зацікавлених сторін, планування і розподілу ресурсів.

Послуги по дотриманню правових норм продуктів – Технічні параметри і оцінка етикетки на предмет відповідності до місцевого законодавства в галузі безпеки харчових продуктів